Kurs i møtebooking

Kunsten å booke møter

Kurs i møtebooking med Salgshuset

Salgshuset tilbyr deg og din bedrift kurs i møtebooking. Våre rådgivere, kurs- og foredragsholdere tilbyr en kunnskap som kan åpne for nye muligheter, markeder og kunder.

Vi er opptatt av at bedriften din stadig skal være i utvikling, og at det er viktig å tilpasse seg omgivelsene, som hele tiden er i endring.

Disse kursene er perfekt laget for deg som er litt «skeptisk» til hvordan slike kurs fungerer, eller om dere er av typen som er opptatte av raske og håndfaste resultater. Vi garanterer nemlig håndfaste resultater fra våre kurs i møtebooking.

Møtebooking, Salgshuset

Hemmeligheten bak god møtebooking

Vår bakgrunn og kompetanse på området gjør at vi alltid leverer kvalitet over hele fjøla. Av oss får du vite hemmeligheten bak møtebooking gjort riktig.

Her er formatet på kursene vi kommer til å tilby fra nyttår:

  • Et gratis kurs
  • Et online kurs
  • Et foredrag

I forbindelse med foredraget kommer vi ut til deg som kunde og holder et foredrag vi lover er veldig effektivt og inspirerende for deg og dine medarbeidere.

Møtebooking er en kunst

I kurset tar vi for oss møtebooking nærmest som en kunstform, og hva som er de viktigste grepene du som bedrift kan ta i en salgsprosess.

Salgshuset tilbyr kunnskapsrik og god rådgivning for din bedrift, slik at dere kan åpne øynene for nye muligheter, nytt potensiale og nye kunder!

Meld deg på et av våre kurs nå. Vi garanterer resultater!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle